Home » informatie fotografie

Internetpagina's Natuur

Vlinderstichting

De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland en Europa. Ze voorziet iedereen die wil meehelpen aan het beschermen van vlinders van de juiste informatie, en wordt het ‘vlindereffect’ steeds groter.

Waarneming.nl

Waarneming.nl is een website van Stichting Natuurinformatie waarop natuurwaarnemingen in Nederland worden verzameld die door iedereen die een account heeft aangemaakt kunnen worden ingevoerd. Ze zijn vervolgens voor een ieder te raadplegen.

Birdpix

Birdpix.nl is hét platform voor de vogelfotograaf en vogelaar.

Natuurmonumenten

Ligt je hart bij de natuur? Bij Natuurmonumenten geven we planten en dieren een groter leefgebied. Dit is de achtertuin waar iedereen kan ontspannen, spelen en genieten. Hier vind je prachtige natuur en cultureel erfgoed. Wij beschermen en onderhouden dit. 

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Adobe Lightroom   Gratis Presents

 

Fixthefoto.com
Heel veel gratis presets. 

Algemeen

Nederlands Fotomuseum | Rotterdam

Site van het Nederlands fotomuseum. Online is ook de collectie te zien en is er een zoekveld waar je o.a. op fotograaf kan zoeken.

 

Weer

Maanstand - De maankalender voor nu en in de toekomst
BuienradarAltijd het weer op jouw locatie(s) met radrabeelden en voorspellingen
KNMI -  site van het nederlandse meteorloogisch instituut
Weeronline


lettertype - handtekeningen

Dafont -  Heel veel mooie lettertypen.